Bucov: Siguranta elevilor prioritara pentru PSD

28 ianuarie 2020  |  15:26  |  👁 412 Vizualizari


Deplasarea elevilor în condiții de siguranță către școală este o prioritate pentru Partidul Social Democrat. Astfel, consilierii PSD din comuna Bucov cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, au reușit înființarea unei treceri de pietoni în zona Școlii Constantin Stere.

După construirea sălii de sport și închiderea vechii porți de acces către școală, copii ce locuiesc pe străzile Mihai Eminescu și Nicolae Iorga dar și cei care locuiesc în cartierele ’’Mica Roma’’ și ’’Baumeister’’și folosesc strada Mihai Eminescu pentru a merge la școală, au fost nevoiți să meargă la școală cu spaima că pot fi accidentați atunci când traversau strada pentru a ajunge în incinta scolii.

De astăzi, aceasta spaimă a fost eliminată prin implicarea consilierilor locali PSD , sprijiniți de către Consiliul Judetean Prahova.

Astfel , a fost marcată o trecere de pietoni în zona porții de acces de pe strada Nicolae Iorga, și a fost realizat un trotuar pe o lungime de circa 30 metri de-a lungul DJ 102 E, trotuar pe care elevii se pot deplasa în siguranță până la trecerea de pietoni nou inființată.

În scurtă vreme, trecerea va fi semnalizată prin indicatoare. MaxMedia:Autor Ene Petre

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.