Bogdan Toader, seful PSD Prahova, critica propunerea de predare a Parcului Municipal catre Consiliul Judetean

14 ianuarie 2023  |  17:10  |  👁 199 Vizualizari


Liderul PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, catalogheaza ca fiind „jenanta” propunerea liberalilor din Consiliul Local de predare a Parcului Municipal Vest catre judet.

Toader considera ca Ploiestiul nu ar trebui sa renunte la o zona care ar putea deveni o oaza de verdeata pentru locuitorii orasului si lanseaza un apel catre Consiliul Judetean sa atraga fonduri si sa investeasca in alte proiecte necesare Prahovei.

„Jenant! Acesta este cuvântul care descrie cel mai bine ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Ploiești, convocată de liberali și acoliții lor, pentru ”predarea” Parcului Municipal Ploiești Vest în patrimoniul Consiliului Județean Prahova.

Mă bucur că, deocamdată, cel puțin, s-a renunțat la promovarea uneia dintre cele mai dubioase propuneri făcute de consilierii municipali, care ar dona, la propriu, zeci de hectare de teren ce aparțin Ploieștiului! O suprafață imensă, ce ar putea să devină, în următorii ani, o zonă cu adevărat verde, benefică ploieștenilor. De ce să distrugem ceva ce abia a început să renască?

Nu ar fi păcat ca banii cheltuiți pe studii de fezabilitate întocmite de Consiliul Județean Prahova pentru sala de sport, patinoar și altele asemenea, să fi fost aruncați degeaba?

Nu ar fi păcat să nu se dezvolte și zona de la sud de Ploiești, acolo unde erau prevăzute inițial proiectele menționate?

Mai ales acum, când coaliția de guvernare PSD-PNL finanțează obiective sportive în județele limitrofe Prahovei, ne așteptăm ca prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu să aducă fonduri și în județul nostru pentru asemenea investiții. Pentru că se poate construi și fără a distruge, în prealabil.

Sper ca disputele din interiorul PNL, care afectează relația dintre Primăria Ploiești, Consiliul Local Ploiești și Consiliul Județean Prahova, să nu aducă, în continuare, prejudicii atât Ploieștiului, cât și județului. Este de ajuns criza termiei.”, a scris Bogdan Toader, pe pagina sa de Facebook.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.