Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova: „Creșterea natalității, prin susținerea familiilor, este una dintre prioritățile Partidului Social Democrat!”

23 martie 2023  |  21:04  |  👁 174 Vizualizari


Pachetul de masuri destinat sprijinirii familiilor cu venituri reduse si cresterii natalitatii, propus de ministrul Gabriela Firea, a fost dezbatut si in cadrul organizatiei de femei a PSD Prahova (OFSD), anunta liderul filialei judetene, Bogdan Toader.

Femeile social-democrate din Prahova isi doresc sa reprezinte vocea prahovencelor aflate in dificultate din punct de vedere financiar, in special cele care doresc sa devina mame sau au nevoie de sprijin pentru intretinerea copiilor, astfel incat pachetul propus de Firea sa le ofere conditii mai bune din punct de vedere al planurilor familiale.

Pachetul de măsuri destinate creșterii natalității, promovat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a fost dezbătut, ieri, de către colegele din OFSD și TSD Prahova, care au primit cu interes proiectele anunțate de Gabriela Firea!

 

Trebuie să conștientizăm, până nu va fi prea târziu, că scăderea populației implică apariția unor probleme sociale și chiar economice grave! Cu atât mai important este pachetul legislativ inițiat de Partidul Social Democrat, obligatoriu de implementat în cel mai scurt timp.

 

Acesta cuprinde măsuri de natură economică și socială, precum TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor; vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță; cardul familiilor numeroase + cardul pentru tineri; vouchere Materna pentru consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame; reducerea dobânzilor pentru creditele imobiliare acordate familiilor numeroase; protecția mamelor care se întorc în câmpul muncii; program flexibil de muncă pentru părinți; voucher pentru tratamente stomatologice destinate copiilor; sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate.”, a anuntat Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.