Bogdan Burcea va fi noul selecționer al naționalei feminine de handbal. Primul obiectiv: calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

15 ianuarie 2020  |  10:37  |  👁 443 Vizualizari


Bogdan Burcea, antrenorul lui SCM Craiova, va fi noul selecționer al naționalei feminine de handbal. Propunerea va fi supusă aprobării Consiliului de Administrație și joi, cel mai probabil, va semna contractul. Burcea are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

În ședința de astăzi a comisiei tehnice au fost prezentate trei nume de viitori selecționeri ai naționalei de handbal feminin. Burcea, Pașca și Mihăilă au fost cele trei propuneri. Pașca, singurul antrenor cu licență master, s-a retras din luptă.

În urma votului exprimat de membrii Comisiei, Bogdan Burcea va fi noul selecționer al naționalei feminine de handbal. Mai este de îndeplinit o formalitate, aprobarea Consiliului de Administrație.

Primul obiectiv al selecționerului este calificarea la Jocurile Olimpice. Turneul preliminar are loc în Muntenegru, în a doua jumătate a lunii martie.

Norvegia, Coreea de Sud, România și Muntenegru se vor lupta pentru cele două locuri care duc la Tokyo.

Sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.