Bătaie cu topoare la marginea pădurii din Plopu – VIDEO

31 decembrie 2019  |  13:35  |  👁 571 Vizualizari


O bătaie cu topoare a fost filmată într-o pădure din Prahova, între două grupuri de persoane, dintre care una se afla cel mai probabil la furat lemne. Imagini cu mai mulți bărbați care s-au luat la bătaie într-o pădure din Prahova au fost postate pe Facebook.
În filmare se vede cum în încăierare sunt folosite și topoare. Bătaia a fost filmată într-o pădure din comuna Plopu.

„Duminică, pe data de 29.12.2019, la marginea pădurii din Plopu, jud. Prahova, am fost bătuți și amenințați cu topoare, fiind martori unui posibil furt de lemne de către (…), pădurar din Podenii Vechi, jud. Prahova și oamenii lui”, este comentariul care însoțește filmulețul postat pe Facebook.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că până acum nu a fost depusă nicio plângere, însă polițiștii au deschis o anchetă.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizați printr-un apel 112 că într-o pădure din zona comunei Plopu a avut loc un conflict între un grup de persoane care se deplasa cu ATV-urile și alte persoane care s-ar fi aflat în zonă pentru a fura lemne. Când au mers polițiștii acolo, însă, nu au mai găsit pe nimeni, iar apelantul nu a mai răspuns la telefon.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.