Bărbat bătut de un polițist care l-a prins pe stradă după ora 22. Poliția București a început o anchetă

9 aprilie 2020  |  05:28  |  👁 750 Vizualizari


Imaginile arată cum polițistul lovește în mod repetat un bărbat cu pumnii, în timp ce acesta îl întreabă de mai multe ori: ”De ce dai, mă, în mine?” Un alt polițist intervine abia când vede că celălalt nu dă semne că ar intenționa să se oprească.

După ce a încetat să-l lovească pe trecător, polițistul s-a repezit la un alt bărbat care asistase la scenă, dar acesta a luat-o la fugă. Până la urmă a fost prins cu ajutorul altui echipaj de poliție care a ajuns la fața locului.

Vizavi de Shaormeria #Marius pe #Șoseaua #Pantelimon secția 8 secția 9🖕Ok e trecut de ora 22:00 dar nu înțeleg reacția poliției 😐Poliția aplică legea străzii, că e mai ușor de ținut minte #cap #de #cretă#Aceeași #mizerie #MAI 🤬🖕#antimiliție https://youtu.be/OPLbM-fbCvY„Asasini, gabori asasini!” 👏👏👏

Publicată de Mihai Manolache pe Miercuri, 8 aprilie 2020

”Vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a anunțat poliția.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.