Atractii turistice in Prahova/ Crucea de la Cornu, o locatie mai putin cunoscuta, dar care merita descoperita

24 octombrie 2022  |  10:21  |  👁 244 Vizualizari


Locul mai puțin cunoscut din Prahova pe care il vei adora pentru totdeauna: Crucea de la Cornu.

Acest obiectiv turistic nu este la fel de cunoscut ca cel de pe Caraiman, dar, cu sigurantă merită să ajungeți măcar o dată în viată, mai ales dacă vă doriți o zi de liniște, în care să vă contopiți cu natura. Crucea de la Cornu se află în comuna prahoveană Cornu.

Localitatea este așezată în nord-vestul județului Prahova, pe cursul mijlociu al râului Prahova, în zona dintre masivul Gârbova și Subcarpații Curburii Externe. Comuna se învecinează cu: orașul Breaza, la vest; cu municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina, la sud; și cu comuna Șotrile, la nord, aflându-se la o departare de 90 km nord de București și la 70 km sud de municipiul Brașov.

Crucea din Cornu este o atractie pentru oamenii locului si nu numai. De aici se poate vedea Breaza în toată splendoarea ei, dar, la fel de bine, turiștii se pot reculege unindu-se cu natura sau, pur și simplu, se pot bucura de liniste. Bancuțele din apropierea Crucii sunt perfecte pentru odihnă și reculegere.

sursahttps://ph-online.ro/eveniment/item/126433-atractii-turistice-in-prahova-crucea-de-la-cornu-o-locatie-mai-putin-cunoscuta-dar-care-merita-descoperita

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.