Apple ar vrea să-și dezvolte propriile ecrane, pentru a scădea dependența față de companii precum Samsung și LG – presă

11 ianuarie 2023  |  13:09  |  👁 244 Vizualizari


Apple ar vrea să-și dezvolte propriile display-uri și primele ar putea fi puse pe ceasurile Apple Watch la final de 2024, scrie Bloomberg. Apple încearcă să-și diminueze dependența față de diverși furnizori externi la cât mai multe componente.

Bloomberg scrie că Apple ar vrea să pună, începând cu finalul anului 2024, ecrane microLED pe ceasurile sale, pentru a înlocui tehnologia OLED. 2024 este însă un obiectiv ambițios, astfel că, dacă totuși ceva se va schimba, se va întâmpla din 2025.

Se va începe cu Apple Watch și se va continua cu Apple iPhone, dar mult mai târziu. Discuțiile au început acum cinci ani, procedura fiind una foarte complicată.

Apple NU se va ocupa și de producția ecranelor, ci alte companii vor primi contracte pentru asta. Dar Apple va avea control total asupra designului, lucru care nu se întâmplă în prezent.

Peste câțiva ani Apple ar putea să dezvolte propriile ecrane și pentru iPhone, dar este un procedeu și mai complicat și de foarte mare durată.

sursa https://economie.hotnews.ro/stiri-it-26014251-apple-vrea-dezvoltele-propriile-ecrane-pentru-scadea-dependenta-fata-companii-precum-samsung-presa.htm

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.