Antrenament la sala de forță

11 ianuarie 2023  |  14:34  |  👁 239 Vizualizari


După ce, ieri, au câștigat primul joc de verificare al anului, 3-2 cu Torun Tovuz, „lupii” s-au întors, astăzi, la programul cu două antrenamente, primul fiind programat, de dimineață, în sala de forță a hotelului în care este cazată delegația ploieșteană.

S-a lucrat, astfel, specific, pentru ca, după-amiază, dacă vremea o va permite, să se meargă pe teren, pentru o ședință de pregătire cu mingea. Dacă, de la sosirea în Turcia, temperatura a fost ideală, de azi-noapte norii au început să se adune deasupra costei Antalyei, venind și ploile. însă, deocamdată, lucrurile nu sunt atât de serioase încât să perturbe programul de pregătire.
Altfel, ieri seară, petroliștii au fost vizitați și de către reprezentanții AFAN (Asociația Fotbaliștilor Amatori și Non-Amatori din România), cei care, în această perioadă, se află într-un tur pe la toate echipele din Superliga ce se antrenează în Antalya, prezentându-le ultimele directive din fotbalul internațional.
Mâine, Petrolul va susține cel de-al doilea test al cantonamentului, în compania formației poloneze de prim eșalon Lechia Gdansk. Partida se va disputa la Side, de la ora 15.00, un ceas mai devreme în România

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.