Andrei Volosevici a primit ACHITARE pe linie in dosarul facut de “Portocala”

11 decembrie 2019  |  13:24  |  👁 129 Vizualizari


Fostul primar al municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici a fost achitat în primă instanţă într-un dosar deschis in laboratorul de dosare “Unitatea Haules” – DNA Ploiesti, de “paraditorul Portocala”.

De mentionat este faptul ca dezvaluirile uluitoare despre practicile abuzive ale fostilor procurori de la DNA Ploiesti, facute de Vlad Cosma, au atarnat destul de mult in decizia de astazi a judecatorilor. Cosma a demascat intentia procurorilor corupti care a stat la baza deschiderii acestui dosar si anume aceea de a-l opri pe Andrei Volosevici sa mai candideze la Primaria Ploiesti.

Iata inregistrarea in care Vlad Cosma devoaleaza abuzurile facute la DNA Ploiesti in dosarul lui Volosevici:

Inca o dovada de curaj si profesionalism: Judecatorii de la Curtea de Apel Ploiesti i-au dat castig de cauza lui Volosevici

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, achitarea fostului edil pentru acuzaţiile de abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit şi trafic de influenţă. A fost achitată şi cealaltă inculpată din dosar, Simona Albu, la data faptei şef al Serviciului Juridic în cadrul Direcţiei Juridice a Primăriei municipiului Ploieşti, trimisă în judecată pentru abuz în serviciu.

Nu au fost dispuse măsuri preventive

“Ia act că în cauză nu au fost dispuse măsuri preventive. (…) Lasă nesoluţionată acţiunea civilă formulată de către partea civilă Unitatea Administrativ Teritorială mun. Ploieşti împotriva inculpaţilor Volosevici Andrei Liviu şi Albu Simona. (…) Menţine sechestrul asigurător instituit prin Ordonanţa nr. 97/P/2012 din data de 07.06.2016 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti asupra bunurilor mobile şi imobile aparţinând inculpaţilor Volosevici Andrei Liviu şi Albu Simona”, se mai arată în încheierea de şedinţă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.