Alternativa pentru Bucuresti – Sinaia! CNAIR a semnat cu un consorțiu de firme turcești contractul pentru lărgirea la patru benzi a sectorului Bâldana – Târgoviște din DN71

18 ianuarie 2023  |  13:33  |  👁 202 Vizualizari


Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat astăzi că a semnat contractual pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, sectorul 1, Bâldana – Târgoviște prin lărgirea la patru benzi de circulație.

Contractul a fost semnat cu Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, pentru prețul de 869.183.617,08 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani.

Modernizarea DN71, sectorul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea la patru benzi de circulație, cu o lungime de 44,13 km include și construirea sau modernizarea a patru poduri și a unui pasaj.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.