Ai voie să claxonezi după fete? Ce răspunde Poliţia

24 iunie 2020  |  11:41  |  👁 923 Vizualizari


Ai voie să claxonezi după fete? Asta a întrebat un şofer supărat că a plătit o amendă usturătoare pentru că a pus mână pe claxon în încercarea de a impresiona o tânără.

Polițiștii i-au răspuns pe Facebook unui șofer care a întrebat de ce a fost amendat după ce a claxonat o fată care îi plăcea. Bărbatul întreba ‘Ce lege încalc eu că îmi place o fată?’.
Citeşte întreaga ştire: Răspunsul polițiștilor întrebați de ce au amendat un șofer care a claxonat o fată care îi plăcea: ‘De ce? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?’

‘Eram la semafor și am claxonat o fată care traversa. Las și eu întrebările astea aici, poate mă lămuriti voi:

1.De ce am primit amenda aceasta penibila?

2.ce lege încalc eu că îmi place o fata?

3. Cum va dati seama cine claxoneaza ca erau mai multe mașini? Stiu ca nu o sa raspundeti ca nu aveti ce si oricum nu intelegeti. Lasati ba oamenii sa-si faca treaba‘, este speța prezentată pe pagina de Facebook a MAI.

Răspunsul a venit și a fost atât amuzant cât și serios, așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă departamentul de comunicare al Ministerului Afacerilor Interne:

Ați fost amendat pentru că ați claxonat, nefiind într-o situație de evitare a unui pericol imediat. Mai e penibilă amenda?

Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… și dacă nu interesează pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?

Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi jantele strâmbe. Pe viitor, vă sfătuim să fiți atent la gropi… chiar și atunci când mergeți pe jos!’, scrie MAI.

Nu este pentru prima dată cand autorităţile folosesc conturile social media pentru a atrage atenţia asupra diverselor abateri. Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o fotografie amuzantă, care ironizează la modul teoretic fenomenul de corupție din rândul polițiștilor rutieri de la radar.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.