Află cum poți evita blocarea roților în parcările administrate de SGU Ploiești

10 septembrie 2019  |  10:50  |  👁 462 Vizualizari


Timpul de staționare a mașinilor în parcările administrate de SGU Ploiești este tarifat conform hotărârii de consiliu local, astfel încât toți șoferii trebuie să achite taxa de parcare pe oră, cu posiblitatea de abonament lunar sau anual. Gratuitate au persoanele care fac dovada unui permis de handicap, în urma căruia obțin de la SGU, un tichet special de parcare.

Posesorii mașinilor parcare în parcările administrate de SGU, care nu fac dovada plății, sunt sancționați cu blocarea roții.

,,SGU Ploiești SRL face apel la conducătorii/posesorii autovehiculelor, care utilizează parcările publice cu plată administrate de societate, să achite tarifele corespunzătoare timpului de staționare în perimetrul acestora, în scopul de a evita aplicarea măsurii de blocare a autovehiculului, potrivit reglementărilor actelor normative în vigoare.

Totodată, adresăm rugămintea de a nu parca pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, în cazul în care cetățenii, menționați mai sus, nu dețin documente care atestă încadrarea în această categorie.

Tariful corespunzător timpului de staționare poate fi achitat prin intermediul parcometrelor, casierilor precum și prin SMS.” anunță reprezentanții SGU Ploiești.

Foto: SGU Ploiești

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.