Adriana Pistol: Se poate observa o pantă ascendentă a pozitivării COVID-19/ În schimb, rata de creștere a cazurilor a început să încetinească puțin

18 iulie 2022  |  12:30  |  👁 368 Vizualizari


Se poate observa o pantă ascendentă a pozitivării COVID-19, în schimb rata de creștere a cazurilor a început să încetinească puțin, a declarat, luni, Adriana Pistol, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

„Se poate observa cu ușurință o pantă ascendentă a pozitivării. Dacă în săptămâna 27 iunie-3 iulie rata de pozitivare a fost de 8%, în săptămâna următoare a fost 12% și a crescut la 18% în săptămâna precedentă”, a declarat Adriana Pistol.

„În schimb, rata de creștere a cazurilor a început să încetinească puțin. În săptămâna 27 iunie-3 iulie  a crescut cu 53% față de cea precedentă, iar acum cu 47%. Schițează o încetinire a ratei de creștere”, a mai declarat secretarul de stat.

Adriana Pistol a mai precizat că săptămâna trecută am avut 33 de decese, iar acum 27.

sursa https://www.g4media.ro/adriana-pistol-se-poate-observa-o-panta-ascendenta-a-pozitivarii-covid-19-in-schimb-rata-de-crestere-a-cazurilor-a-inceput-sa-incetineasca-putin.html

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.