ADEVĂRUL DESPRE VISURI LA CHEIE. CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎN EMISIUNEA DE LA PRO TV. IMAGINI REALIZATE DE UN TRECĂTOR DIN PLOIEȘTI, ÎNTR-O PAUZĂ DE LA FILMĂRI

29 martie 2023  |  08:39  |  👁 168 Vizualizari


Echipa Visuri la Cheie a fost surprinsă, într-o ipostază neașteptată, într-o pauză de filmări, de către un cetățean care privea de la distanță. Imaginea a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

O nouă familie a fost vizitată de Visuri la cheie, emisiunea ce se difuzează la Pro TV și care a schimbat o mulțime de vieți. De data aceasta, echipa care renovează apartamente și case a fost surprinsă în Ploiești, județul Prahova.

Echipa Visuri la Cheie, surprinsă de un cetățean din Ploiești

De data aceasta, echipa de la Pro TV a ajuns în Ploiești, unde trebuie să renoveze un apartament aflat pe strada Arhip Nicolae. Detaliile au ieșit la iveală cu mult înainte ca ediția să fie difuzată la televizor, după ce un cetățean a imortalizat momentul în care Dragoș Bucur și toți cei care sunt implicați în acest proiect s-au adunat în fața blocului.

 

„Echipa Visuri la Cheie în acțiune la Ploiești, pe strada Arhip Nicolae, Bloc 99, scara D. Se întâmplă chiar acum” este mesajul care a însoțit imaginea de pe Facebook.

Nu este pentru prima dată când Dragoș Bucur ajunge cu oamenii săi în județul Prahova. În trecut, emisiunea a ajutat o familie din Blejoi care trăia într-o casă dărăpănată. Arhitecții și constructorii au reușit atunci să amenajeze un loc superb cu o grădină mare și frumoasă pentru familia Ion. Atunci, mama și fiica, rămase singure pe lume, au fost profund impresionate.

Vă reamintim că emisiunea de la Pro TV este produsă pe formatul internațional Extreme Makeover – Home Edition. Dragoș Bucur este prezentatorul care nu se teme să pună „osul la treabă” și să le dea o mână de ajutor celor care își doresc să schimbe mediul în care multe familii nevoiașe trăiesc.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.