Acum putem accesa online întreaga bibliotecă UNESCO!

18 martie 2020  |  19:36  |  👁 434 Vizualizari


Este uimitoare solidaritatea socială care s-a conturat în ultima vreme. Muzeele au împărțit cu publicul larg platformele online prin care pot fi vizionate colecțiile de artă impresionate, Universitățile au oferit accest liber către căile de învățământ alternative. Azi, stând acasă în siguranță, poți urmări un spectacol de teatru, poți ascula operă sau chiar o secvență de teatru radiofonic…UNESCO se alătură valului de generozitate intelectuală și oferă acces către biblioteca pe care o are, masivă de altfel.

Ca să-ți schimbi gândurile de la panica socială, dezinformare și valul imens de știri care nu fac decât să te afecteze moral, poți călători în spațiu și timp prin alegerea unei cărți pe placul tău. Așa cum UNESCO dispune de o mulțime de cărți, nu ai cum să nu o găsești pe cea potrivită ție.

Pentru căutare, sunt puși la dispoziția ta 19, 147 de itemi din cele 193 de țări.

Poți „răsfoi” un manual despre plante medicinale, considerat prima carte de artă botanică la scară completă din Japonia. Cuprinde 92 de volume, inclusiv peste 1.900 de soiuri de plante. Lucrarea conține ilustrații colorate de specii sălbatice, specii de grădină și specii importate însoțite de explicații biologice și alte informații.

Și multe alte cărți, legendare, scrierea cărora a cauzat evoluția diverselor domenii sociale. Întreaga bibliotecă o poți descoperi aici.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.