Acest primar își trimite copia de carton la evenimentele publice

14 octombrie 2019  |  11:08  |  👁 33 Vizualizari


Primarul unui oraș din Mexic a găsit o metodă inedită de a fi „prezent” la evenimentele la care nu poate (sau nu vrea) să ia parte: decupaje de carton cu imaginea sa, în mărime naturală. Din cauza acestui gest, edilul și-a atras nenumărate critici din partea comunității pe care o administrează.

Moises Aguilar Torres, primarul din Pichuclaco, un oraș din statul Chiapas, a reușit să-și irite alegătorii după ce a trimis decupaje care îl reprezintă la un eveniment organizat de serviciile locale de sănătate publică la care nu s-a deranjat să participe în persoană.

Fotografiile reprezentându-i pe cei care au venit la eveniment pozându-se alături de copia de carton a primarului circulă pe platformele sociale, dând naștere la critici și comentarii ironice.

Se pare că primarul, care a fost cândva asistent medical, i-a dezamăgit pe angajații serviciilor de sănătate care veniseră la eveniment sperând că îl vor întâlni.

Fotografii cu primarul de carton

Aceștia au fost nevoiți să se rezume la a face fotografii alături de un decupaj de carton al primarului, care îl înfățișează pe acesta cu un pumn ridicat amenințător în aer.

Întrebările sau cererile adresate edilului au fost scrise pe hârtii, care au fost predate angajaților primăriei. În ciuda criticilor venite din partea mass-media, cei din echipa lui Torres au încercat să dea o interpretare pozitivă întregii situații.

„Acesta este felul în care primarul nostru ia decizii în beneficiul celor care lucrează în sectorul de sănătate publică, deoarece este foarte dedicat slujirii cetățenilor”, a spus viceprimarul Bustamante Maza.

După ce fotografiile au devenit virale pe platformele sociale, locuitorii din Pichuclaco au relatat că decupajul de carton a mai apărut și la alte evenimente.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.