A picat curentul electric în 24 de localități din Prahova din cauza fenomenelor meteo deosebite. Peste 17.000 de consumatori afectați

27 ianuarie 2023  |  08:49  |  👁 150 Vizualizari


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, vineri dimineață, că în 24 de localități din județ au fost semnalate probleme legate de lipsa curentului electric, din cauza fenomenelor meteo deosebite. Peste 17.000 de consumatori din Prahova sunt afectați de avaria de curent electric.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a transmis, vineri dimineață, că din cauza fenomenelor meteo deosebite „sunt afectate 183 puncte de transformare, 3 linie de medie tensiune totale și 12 linii medie tensiune parțiale”.

17411 consumatori de energie electrică din 24 de localități sunt afectați de această avarie”, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

În Prahova, pompierii militari au intervenit, punctual, pentru degajarea a trei arbori căzuți în municipiul Ploiești.

Prahova se află sub cod galben de ninsori, vânt puternic și polei, atenționare ANM valabilă până sâmbătă, 27 ianuarie, ora 22.00.

Pe lista localităților afectate figurează Gorgota, Gherghița, Fulga, Boldești, Jugureni, Buștenari, Berceni, Palanca, Poienari, Berceni, Câmpina, Bordeni, Scorțeni, Telega, Plopeni, Vâlcănești, Cosminele, Coada Izvorului, Poiana Mare, Ciorani, Jugureni, Marginea Pădurii, Tătaru, Călugăreni, Siliștea.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.