A murit una dintre marile figuri ale seriei Harry Potter. Doliu în cinematografia mondial

15 octombrie 2022  |  04:50  |  👁 352 Vizualizari


Actorul suferea de doi ani de o boală cumplită și a murit la spital, înconjurat de familie. De-a lungul carierei sale a avut roluri memorabile, dar a devenit cunoscut în toată lumea după ce l-a interpretat pe Hagrid în seria Harry Potter.

Actorul de orgine scoțiană, Robbie Coltrane a murit vineri la vârsta de 72 de ani. În ultimii doi s-a luptat cu boală cumplită. A devenit cunoscut în lumea întreagă după ce l-a interpretat pe Hagrid, în seria Harry Potter.

Actor foarte iubit

Tristul anunț a fost făcut de agenta sa, Belinda Wright. „Robbie a fost un talent unic. El a intrat în Cartea Recordurilor după ce a câștigat consecutiv trei premii Bafta pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Fitz în serialul Cracker în 1994, 1995 și 1996.

Probabil că va fi amintit cel mai bine în deceniile următoare ca Hagrid din filmele Harry Potter, un rol care a adus bucurie copiilor și adulților din întreaga lume, care i-au trimis scrisori de apreciere în fiecare săptămână timp de peste 20 de ani. Eu personal, îmi voi aminti de el ca de un bun prieten. Îmi va fi tare dor de el.

Pe Robbie în plâng acum copiii săi Spencer și Alice, dar mama lor Rhona Gemmell. Ei ar dori să mulțumească personalului medical de la Forth Valley Royal Hospital din Larbert pentru grija și diplomația de care au dat dovadă“, a anunțat Belinda Wright.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.