A murit James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther din serialul „Friends”

25 octombrie 2021  |  08:02  |  👁 390 Vizualizari


Actorul James Michael Tyler, cunoscut mai ales pentru rolul lui Gunther, managerul cafenelei din serialul „Friends”, a murit duminică, la 59 de ani.

„Lumea l-a cunoscut drept Gunther (al șaptelea „prieten”), din seria de succes Friends, dar apropiaţii lui Michael îl ştiau ca actor, muzician, militant pentru conștientizarea riscurilor legate de cancer și soț iubitor”, se arată în declarația lui Toni Benson, reprezentantul lui James Michael Tyler. Actorul a murit duminică, în locuinţa sa din Los Angeles, după o luptă dificilă cu cancerul de prostată. Acesta a fost diagnosticat în 2018 cu nemiloasa boală, iar apoi tumorile canceroase s-au extins la nivelul oaselor, iar acesta nu mai era capabil să meargă.„Michael iubea muzica live (…) și se trezea deseori în mijlocul unor aventuri distractive și neplanificate. Cine îl întâlnea o dată, voia să-i fie prieten pe viață”.

Cel mai cunoscut rol interpretat de actor este cel al lui Gunther, managerul cafenelei Central Perk și admiratorul lui Rachel din serialul de succes „Friends”. Dar lista producţiilor în care a jucat nu se opreşte aici. Numele lui James Michael Tyler apare în distribuţia mai multor filme şi seriale, dintre care amintim „Scrubs”, „Modern Music” și „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.