Adrian Năstase are vești proaste pentru Klaus Iohannis: „Voi face demersurile pentru a contesta. E mai rău decât Băsescu”

18 decembrie 2019  |  09:51  |  👁 1364 Vizualizari


Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care și Adrian Năstase. Fostul premier a anunțat că va contesta decizia președintelui de a-l lăsa fără ”Steaua României” și a lansat o serie de atacuri la adresa lui Iohannis, pe care l-a catalogat ”mai rău” decât Traian Băsescu.

Adrian Năstase a spus, marți seara, la Realitatea PLUS, că Iohannis nu a realizat niciunul dintre obiectivele majore pentru țară.

”Voi face demersurile necesare pentru a contesta această decizie. A zis că retrage decorațiile tuturor, dar a făcut-o selectiv. Băsescu a avut și el o presiune de acest gen și a spus: Băieți, eu pot sau nu pot. El nu și-a trădat țara. Iohannis e mai rău decât Băsescu, la lipsă de inteligență politică.

Iohannis nu a făcut nimic. Nu a ridicat MCV, nu a ridicat vizele, niciun pas pentru euro, pentru Schengen. A pierdut doar o casă, din cele 5.”, a spus Adrian Năstase.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.