Top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix, dintr-un punct de vedere

16 iulie 2020  |  06:05  |  👁 681 Vizualizari


Oficialii Netflix sunt destul de rezervați când vine vorba de statistici, dar tocmai au publicat un top 10 cu cele mai populare producții de pe platformă.

Din cauza modului în care serviciul de streaming calculează vizionările, cifrele trebuie luate cu o anumită doză de scepticism, dar asta nu influențează neapărat clasamentul. În definitiv, dacă un mecanism de calcul se reflectă în mai multe vizionări decât ar trebui sau mai puține, toate filmele din top vor avea de câștigat sau de pierdut.

Ca referință, Netflix percepe orice interacțiune cu un film ca fiind o vizionare. Cu alte cuvinte, chiar și dacă ai pornit un film pentru două minute și ai decis că nu este pentru tine, ai generat o vizionare în plus pentru filmul sau serialul cu pricina.

Având în vedere aceste detalii, Extraction se pare că este cel mai popular film original din portofoliul Netflix, cu Chris Hemsworth în rolul principal. Producția se bucură de aproximativ 99 de milioane de vizualizări, conform topului publicat în Bloomberg. Pe locul doi se situează Bird Box cu 89 de milioane de vizionări, un alt film cu buget mare și un actor de renume în rolul principal, Sandra Bullock. Spenser Confidential, filmul lansat de curând cu Mark Wahlberg este pe locul al treilea în top cu 85 de milioane de vizionări. 6 Underground al lui Michael Bay, cu Ryan Reynold în rolul principal este pe poziția a patra în top.

Una peste alta, clasamentul este o oglindă a trendului pe care îl vezi la Hollywood de mai bine de un deceniu. Filmele care au adus cei mai mulți oameni în fața televizorului sunt de super acțiune, cu bugete mari, vedete de rang înalt și efecte speciale.

Întregul top 10 cu cele mai populare filme de pe Netflix poate fi parcurs mai jos

  1. Extraction: 99 million
  2. Bird Box: 89 million
  3. Spenser Confidential: 85 million
  4. 6 Underground: 83 million
  5. Murder Mystery: 73 million
  6. The Irishman: 64.2 million
  7. Triple Frontier: 63 million
  8. The Wrong Missy: 59 million
  9. The Platform: 56.2 million
  10. The Perfect Date: 48 million
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.