John Wick 4, record de încasări în cinematografe: ce alte filme s-au menținut în top

27 martie 2023  |  08:55  |  👁 176 Vizualizari


John Wick 4 a doborât un record, în acest weekend, adică primul de la lansare. Oamenii par să nu fi uitat de franciză, ba dimpotrivă, mergând la cinema în număr impresionant pentru a vedea pelicula.

Criticii s-au declarat extrem de impresionați de John Wick 4, în care Keanu Reeves este cap de afiș și joacă, din nou, rolul unui asasin care se chinuie să anihileze o grupare criminală internațională.

Capitolul al patrulea a încasat 73,5 milioane de dolari în primul său weekend.

„Dacă toate filmele de acţiune ar fi coregrafiate atât de bine şi de corect…”, a scris The Washington Post.

Cu toate astea, unii critici de film au sugerat că violența ar fi un pic cam multă, chiar și pentru un film de acțiune, în John Wick 4 fiind vorba de mai bine de 100 de oameni uciși.

Totuși, expertul David A. Gross s-a declarat extrem de impresionat de al patrulea capitol al fracizei, susținând că această parte ar fi, de departe, cea mai bună dintre ele.

John Wick 4 are la bază o coregrafie pusă „în scenă” de cascadorul Chad Stahelski, ceea ce poate explica multe.

În cazul în care nu l-ai văzut încă, află că, alături de Keanu Reeves, din distribuție mai fac parte Donnie Yen, Bill Skarsgard şi Laurence Fishburne.

Ce alte filme au dominat cinematografele, în acest weekend

Pe locul al doilea, în acest clasament de weekend, se află filmul Shazam! Fury of the Gods, de la DC. Acesta a reușit să strângă 9,7 milioane de dolari pentru a doua săptămână.

Pe locul al treilea avem Scream VI, care a bifat încasări de 8,4 milioane de dolari, ceea ce nu este deloc rău, având în vedere că nu se află în weekendul de lansare.

Filmul Creed III, din universul Rocky, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 8,3 milioane de dolari pentru a patra săptămână de când rulează în cinematografe.

În coborâre faţă de weekendul trecut, pe locul cinci, găsim thrillerul SF, 65, cu Adam Driver în rol principal, cu 3,3 milioane de dolari.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.