Simulare Bacalaureat Limba Română 2022. Astăzi încep testările.

28 martie 2022  |  05:07  |  👁 427 Vizualizari


Elevii de liceu susțin luni, 28 martie, prima probă de la examenul de simulare Bac 2021, cea la limba și literatura română. Viitori absolvenți de liceu vor putea, în cadrul exmanelor de simulare, să își testeze cunoștințele și să se familiarizeze cu subiectele și structura examenelor pe care le vor susține în luna iunie.

Simularea examenului de bacalaureat la Limba și literatura română va avea loc cu prezență fizică.

Elevii vor primi trei subiecte și vor avea la dispoziție trei ore pentru a le rezolva.

Cum se va desfășurea proba de simulare Bac 2022 la Limba română

Probele din cadrul simulării examenului de bacalaureat încep la ora 9.00, moment în care în fiecare clasă se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8.30.

Elevii au la dispoziție 3 ore pentru a rezolva toate subiectele, din momentul în care s-a terminat distribuirea tuturor foilor cu subiecte candidaților. Fiecare lucrare este corectată de doi profesori evaluatori din cadrul unității de învățământ.

Notele și rezultatele obținute de elevi la Simulare Bac 2022 nu se contestă, nu se afișează, nu sunt făcute publice și sunt analizate la nivelul fiecărei clase.

Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat 2022 sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.