Războiul politic afectează activitățile copiilor. Primarul democrat din New York închide două patinoare mari pentru că sunt deținute de Donald Trump

23 februarie 2021  |  07:24  |  👁 342 Vizualizari


Mii de locuitori din New York, majoritatea copii, s-au trezit peste noapte că nu se mai pot bucura de una dintre puţinele activități în pandemie. Primarul a decis să închidă două mari patinoare din Parcul Central pentru că sunt deţinute de organizaţia fostului preşedinte Trump.

Primarul democrat al metropolei vrea cu orice chip să taie orice legătură cu fostul președinte. Vestea a venit ca o bombă pentru miile de copii și adulți care mergeau acolo pentru distracție sau lecții de hochei.

Newyorkezii sperau ca patinoarele să mai rămână deschise câteva săptămâni. Nu se știe ce se va întâmpla cu cei care și-au cumpărat abonamente sau au plătit în avans lecții de patinaj sau hochei.

Războiul politic al primarului din New York nu se oprește aici. Potrivit unui purtător de cuvânt al primăriei, ar urma să fie închise un carusel din Parcul Central și un teren de golf din Bronx.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.