Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Cum va fi vremea de Mărțișor

9 februarie 2021  |  07:05  |  👁 83 Vizualizari


În România temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în luna februarie.

Luna martie vine cu valori ușor peste cele specifice pentru această perioadă.

8 – 15 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane din vest și nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

15 – 22 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

22 februarie – 1 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în nord-est. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, posibil ușor deficitar în regiunile nordice, potrivit Mediafax.

1 – 8 martie

Mediile valorilor se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.