Pregătiți de Sărbători? Zece filme și seriale noi de Crăciun pe Netflix, pe care să le vedeți în familie

21 decembrie 2021  |  06:12  |  👁 332 Vizualizari


Am intrat în linie dreaptă! A mai rămas doar o săptămână până la Crăciun și dacă încă nu te-a cuprins spiritul Sărbătorilor de Iarnă, poate ai nevoie de o pauză!

Așa că printre alergătura după cadouri și pregătirea celor mai bune preparate, ia-ți un moment de liniște, găsește cel mai comod loc din casă, deschide Netflix-ul și dă play unuia dintre aceste filme. Sau de ce? Urmărește-le pe toate!

A Boy Called Christmas

https://youtu.be/aFI_aiidke0

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm.

A Castle for Christmas

https://youtu.be/T_JbFba2i6s

Sophie Brown (Brooke Shields), o celebră autoare, călătorește în Scoția sperând să cumpere un mic castel, însă ducele Myles (Cary Elwes), arțăgosul proprietar al acestuia, ezită să-l vândă unei persoane din afara țării.

Blown Away: Christmas

https://youtu.be/p2rEfcevPgs

Cinci artiști designeri intră în cea mai tare competiție festivă! Dar numai unul va câștiga premiul cel mare – ăsta da Crăciun fericit!

Christmas Flow

https://youtu.be/OlzdkZ3aVUk

O poveste de dragoste neașteptată înflorește între un rapper celebru și un jurnalist tenace. Dar oare o vor putea face să funcționeze?

Elves

https://youtu.be/b8LqYHBgRgw

O vacanță de Crăciun se transformă într-un coșmar pentru o adolescentă și familia ei atunci când descoperă o amenințare străveche care le urmărește fiecare pas pe insulă.

Love Hard

https://youtu.be/3boMRfx6cjE

O fată tipică din LA, ghinionistă în dragoste, se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est pe o aplicație de întâlniri și decide să-l surprindă de sărbători, dar lucrurile nu merg așa cum s-ar fi așteptat.

Single All The Way

https://youtu.be/kCQxxqdowOg

Încercând cu disperare să evite comentariile familiei sale legate de faptul că este mereu singur, Peter îl convinge pe Nick, cel mai bun prieten al său, să-l însoțească de sărbători și să pretindă că sunt într-o relație. Dar, atunci când mama sa îi aranjează o întâlnire cu James chipeșul ei antrenor, întregul plan se duce de râpă.

Robin Robin

https://youtu.be/Khyk6VEvJ18

Pentru că oul în care se afla s-a rostogolit din greșeală într-o groapă de gunoi, Robin a ajuns să fie crescută de o familie iubitoare de șoricei, însă, pe măsură ce se maturizează, diferențele devin mai vizibile.

Watch The Princess Switch 3: Romancing the Star

https://youtu.be/CfXzd8fgy6Q

Când un prețios obiect de Crăciun este furat, Margaret și Stacy apelează la dublura lor Fiona – și la fostul ei iubit atrăgător – pentru ajutor.

The Claus Family 2

https://youtu.be/wrhL2V1gOZo

Care este job-ul lui Moș Crăciun? Să livreze cadouri. Dar când Jules preia frâiele „afacerii” de la bunicul său Noël, el primește scrisoarea unei fete cu o dorință specială.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.