Olivia Steer revine: ‘De ce românii ar fi atât de proști încât să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus?’

4 iunie 2020  |  17:17  |  👁 468 Vizualizari


Olivia Steer, fosta vedetă a PRO TV și soția lui Andi Moisescu, revine cu o nouă postare controversată legată de vaccinuri. După ce Ludovic Orban s-a declarat pentru vaccinarea obligatorie, iar Nelu Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății se pregătește să achiziționeze câteva milioane de doze de vaccin antigripal, Steer spune că vaccinul antigripal produce coronavirus și publică și un studiu.

”Orban anunță că statul va achiziționa 3-4 milioane de doze de vaccin antigripal, pînă la toamna. Îl înțeleg. Tătaru dă ca sigur că România va avea o nouă epidemie Covid-19, în octombrie. Îl înțeleg și pe el. Ce nu înțeleg e de ce românii ar fi atît de proști încît să se vaccineze cu vaccinurile anti-gripale ale lui Orban, cauzatoare de coronavirus (vezi studiul de mai jos), ca să îi confirme lui Tătaru teza cu valul 2.”, e mesajul postat de Olivia Steer.

Studiul la care face referire Olivia Steer poate fi consultat AICI .

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.