Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu – argint la heptatlon, David Marin – bronz la suliță

26 martie 2023  |  19:35  |  👁 165 Vizualizari


În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori – Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

 

Astfel, la Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:

David Marin – locul 3, medalie de bronz, aruncarea suliței, 39,12m;

Cristian Roșioru – locul 4, aruncarea suliței, 38,64m;

Norbert Chițu – locul 5, aruncarea discului, 32,56m.

La Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 18 ani, Gabriel Văcărescu s-a clasat pe locul al doilea, obținând titlul de vicecampion național și medalia de argint la heptatlon, performanță realizată după două zile pline, cu câte 7 ore de competiție, la șase din cele șapte probe realizând noi recorduri personale și un total de 4.004 puncte. Din păcate, la acest concurs nu a putut fi prezent câmpineanul Ștefan Gagiu, favoritul probei, care se recuperează după o accidentare la coapsă.

Sur

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.