Născut pe 1 aprilie, Florin Cîțu, este cea mai mare păcăleală pentru români oferită de Guvernul PNL

31 martie 2020  |  13:04  |  👁 1675 Vizualizari


Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu este născut pe 1 aprilie, Ziua Păcălelii, iar pentru români nu este o glumă, este un dezastru!

Un ministru invalidat de nenumărate ori de comisiile și Plenul Senatului sau al Parlamentului, a fost desemnat Premier și a fugit cu 15 minute înainte ca parlamentarii să-și exprime votul final, a împrumutat România cu peste 10 miliarde de euro în numai câteva luni, a destabilizat țara și a dus cursul euro la un maxim istoric.

Cu acest păcălici, pus să distribuie bugetul României, acum, în momente dificile, nu numai pentru țara noastră, ci pentru întreaga lume,  Florin Cîțu, cel mai slab ministru al finanțelor pe care l-a avut România, va scufunda țara noastră în haos și sărăcie.

Să retragi o ordonanță de amânare a plății ratelor la creditele bancare în vremuri de pandemie, motivând că anumite observatii ale Ministerului Finanțelor Publice care clarificau mai multe discuții apărute în spațiul public au fost omise din varianta trimisa spre publicare, înseamnă încompetență!

Românii au votat și…GHINION – Au fost păcăliți! Și nu de 1 aprilie!

Redacția Max Media îi dorește ministrului Florin Cîțu un sincer „La mulți ani în afara Guvernului!”

Acest material poate fi tratat ca un pamflet 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.