Cum a petrecut „Portocală” prima noapte de „ședere” în camera dublă-standard de la Câmpina? – PAMFLET

24 iulie 2020  |  06:40  |  👁 24286 Vizualizari


Prima noapte de „odihnă” în concediu a lui „Portocală – Zdreanță” a fost petrecută, după cum îi plăcea lui să spună și să le promită altor așa-ziși „turiști” în anii de glorie și de protecție din partea doamnei „K”, într-o cameră răcoroasă nu doar iarna, ci și vara, aceasta fiind o dublă-standard la demisol, cu baie proprie într-unul din colțuri.

Astfel, „Zdreanță”, neimpresionat de virusul COVID19, și-a făcut un mic bagaj, pentru doar 30 de zile, cu posibilitate de prelungire și s-a cazat la „hotel” la Câmpina, locul unde avea „fetish-uri” să le facă rezervare celor în care „înfigea gheara” pentru a ajunge la „pisică”. „Să moară mama, zău!”

Prin urmare, odată ajuns acolo, a observat mai multe nereguli privind „cazarea”, gazdele pregătindu-i o cameră dublă-standard în locul uneia dublă-delux, așa cum Portocală – Zdreanță nici în cele mai negre vise nu se aștepta. Intrat în cameră, nemulțumit fiind, a observat ca nu are vedere spre cer, iar din salteaua patului de la etaj scurgându-se apă rece. Și așternuturile lipseau cu desăvârșire, iar colegul de cameră, care îi știa trecutul fulminant de „paraditor” și îl aștepta cum se cuvine, l-a întâmpinat jucându-se cu un prosop umed în care ținea cu grijă un săpun.

Marea dezamăgire a fost când a ajuns la masă, oferta fiind all-inclusive, însă, chiar dacă are mâna mică, mare i-a fost mirarea să observe că tacâmurile nu au coadă. Explicația „zdrenței paraditoare” în epoca de paradeală la cetățeni era că „cei cazați la Câmpina mănâncă cu tacâmuri fără coadă, pentru a nu le veni vreo idee să se scarpine cu coada acestora la amigdalite și cumva să dea ochii peste cap de satisfacție”.

Una peste alta, „paraditorul Zdreanță – Portocală” și-a început sejurul printre prieteni, poate unii dintre aceștia chiar cu identitate protejată sau dublă calitate, așa cum îi plăcea „Zdrenței” să construiască „cărți cu șină”.

Întrebat de unul dintre salariații „hotelului” cum a reușit ca după o „peroadă” de glorie la „unitatea de elită” să obțină un „concediu” de 30 de zile, „Zdreanță” a răspuns că nu a fost „pre-caut” și a „meditat” foarte mult bazându-se în mod special pe „creație”. Insistența salariaților de a afla totuși secretul a continuat cu întrebarea „Dar oamenii ăia, colegi cu dumneavoastră, Luciano, Al Fred, Giu Luela, doamna K, se întreabă, uitându-se la dumneavoastră, eu cu ce am greșit, ca prin aceleași tehnici ca domnul Zdreanță să nu am parte de un așa concediu? Răspunsul îl știți și dumneavoastră, cititorii, iar acesta nu este „Ghinion”, ci „Răbdare!”.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.