BreakingNews: Ludovic Orban vine cu soluția păcănele

17 iunie 2020  |  07:23  |  👁 1296 Vizualizari


Ludovic Orban vine cu soluția păcănele! După ce Guvernul a propus prelungirea stării de alertă cu 30 zile, ministrul Educației Monica Anisie a anunțat că grădinițele și creșele vor rămâne închise, spre disperarea părinților.

Premierul Ludovic Orban, așa cum ne-a obișnuit, a venit cu o soluție ingenioasă. Acesta a declarat că salvarea vine de la aparatele de joc, mai precis de la păcănele.

”Dacă părinții se tot plâng că n-au unde să-și ducă odraslele la grădiniță sau creșe, voi propune în următoarea ședință de Guvern, să-i ducem pe copii la păcănele. Este educativ, și cred că îi va ajuta. Chiar ministrul Cîțu mi-a povestit la un pahar de ziua mea, că atunci când era mic și se juca la păcănele, i-a venit o linie de șeptari. Atunci s-a hotărât să intre la PNL și să devină ministru de Finanțe. Deci e un bun exemplu”.

Premierul Orban nu a specificat dacă va da o H.G., sau va fi un program de guvernare de genul ”Primul Șeptar”, dar este de urmărit ce reacție vor avea părinții când vor auzi această propunere.

Acest text este um pamflet și trebuie tratat ca atare! 🙂

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.