Kristen Stewart o va interpreta pe Printesa Diana în cel mai nou film despre Prințesa Inimilor, regizat de Pablo Larraín.

18 iunie 2020  |  08:11  |  👁 1370 Vizualizari


La aflarea veștii, Twitter-ul „a explodat”: „Nici măcar nu seamănă!”, au scris cei mai mulți utilizatori. „Nu puteați să găsiți o actriță britanică?”, „Diana era întruchiparea eleganței, în timp ce Kristen nu este așa”, ”Kristen Stewart în rolul prințesei Diana este o decizie greșită din toate punctele de vedere” sunt doar câteva dintre cele mai des întâlnite comentarii pe rețeaua de socializare.

Valul de reacții negative de pe Twitter l-a forțat pe regizorul Pablo Larraín să-și apere decizia: „Kristen este una dintre cele mai bune actrițe de astăzi”.

„Kristen poate transmite atât de multe în același timp. Poate fi misterioasă, foarte fragilă, dar și foarte puternică. Combinația acestor elemente m-a făcut să mă gândesc la ea. Modul cum a reacționat la scenariu și felul cum abordează acest personaj e ceva foarte frumos de privit. Cred ca va fi uimitoare și interesantă în același timp”.

Pablo a declarat că acest lungmetraj nu va fi despre sfârșitul tragic al Dianei, ci se va focusa pe căsnicia ei cu Charles și pe dragostea ce le-o purta copiilor ei, William și Harry.

„Am hotărât să fie o poveste despre identitate și despre cum o femeie decide cumva că nu vrea să fie regină și realizează că vrea să fie de fapt cea dinainte de a-l întâlni pe Charles”, a mai spus regizorul.

„Spencer” va ilustra căsnicia tulbure a Dianei cu prințul Charles. Acțiunea se va desfășura într-un weekend „critic” de Crăciun, de la începutul anilor 90, în reședința Sandringham din Norfolk, când Diana a realizat cu adevărat că măriajul ei cu Charles nu mai funcționează.

Scenariul este scris de britanicul Steven Knight (Peaky Blinders). Producția ar putea începe în primele luni din 2021.

Pelicula va fi cel mai probabil una dintre cele mai așteptate la Festivalul de Film de la Cannes.

Pablo a regizat și filmul „Jackie” din 2016,  în care Natalie Portman a interpretat-o pe Jackie Kennedy și care i-a adus actriței o nominalizare la Oscar.

Charles și Diana au fost căsătoriți în perioada 29 iulie 1981 – 28 august 1996. Au existat multe speculații că mariajul lor a fost unul total nefericit. În 2018, reporterul care se ocupa de Casa Regală, Robert Jobson – care a mers de multe ori alături de Charles – a susținut că prințul ar fi vrut să nu se mai căsătorească cu Diana când a realizat cât de incompatibili sunt.

Diana, la rândul ei, a bătut apropouri despre aventura lui Charles cu Camilla Parker Bowles, în interviul ei din 1995 cu BBC Panorama: „Eram trei în această căsnicie, așa că a fost ceva aglomerație”.

Diana a murit la vârsta de 36 de ani, în ziua de 31 august 1997, în urma unui accident de mașină, într-un tunel din Paris. Partenerul ei de atunci, Dodi Fayed, și șoferul lor, Henri Paul, au decedat pe loc.

Naomi Watts a jucat cel mai recent rolul prințesei, în 2013, în drama „Diana”, focusată pe ultimi doi ani din viata acesteia. Filmul a fost însă criticat dur de specialiști.

Celebră datorită rolului din „Twilight”, Kristen a câștigat un César în 2015 pentru filmul „Cloud of Sils Maria” și a devenit astfel prima actriță americană care a plecat acasă cu cel mai râvnit premiu din Franța.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.