ISU Prahova are un nou Inspector Șef

18 mai 2022  |  06:00  |  👁 344 Vizualizari


Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova are un nou inspector șef, în persoana colonelului Nicolae Tudoroiu.
În data de 17 mai 2022, la sediul inspectoratului, în prezența personalului de la reședință și a comandanților din subunitățile de intervenție, domnul Inspector General al IGSU, general-locotenent IAMANDI Dan-Paul l-a prezentat pe domnul colonel Nicolae Tudoroiu, pe care l-a numit în funcția de Inspector Șef al inspectoratului.
Cu o carieră militară de peste 27 ani în arma „Pompieri”, noul comandant al salvatorilor prahoveni se mândrește cu o vastă experiență în plan operativ, dar și cu funcții de conducere.
În perioada 15 octombrie 2016 – 01 aprilie 2021, ofițerul a fost comandantul Centrului National de Perfectionare a Pregatirii pentru Managementul Situatiilor de Urgenta din Ciolpani. Ulterior, începând cu 01 aprilie 2021 până în data de 16 mai 2022 a fost numit Inspector Șef în cadrul ISU Buzău.
În acest moment, gândurile domnului colonel TUDOROIU Nicolae se îndreaptă spre îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate inspectoratului, prin eficientizarea serviciilor prestate în folosul cetățenilor și comunității pentru salvarea vieții, bunurilor materiale și mediului înconjurător.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.