Investiții Guvern Dăncilă vs. Cioloș. Mihai Fifor: Alegeți în cunoștință de cauză la viitoarele alegeri!

11 septembrie 2019  |  10:28  |  👁 335 Vizualizari


Secretarul general al PSD Mihai Fifor a vorbit despre investițiile din România în timpul Guvernului Dăncilă comparativ cu Guvernul Cioloș.
”S-a spus că e nevoie de mai multe investiții. Așa este! Tocmai de aceea, Guvernul Dancila a alocat sume consistente în buget, a relansat programele de investiții la nivel local și absorbția fondurilor UE și se implică personal în accelerarea lucrărilor la autostrăzi.
Dar avem tendința să judecăm lucrurile după propriile experiențe. Iar când vorbim de investiții este imposibil ca cineva să vadă personal toate șantierele, toate tronsoanele de autostrăzi, de căi ferate, toate construcțiile de școli, grădinițe, drumuri, canalizări sau alimentări cu apă la care se lucrează chiar în acest moment.
Singurul mod în care putem vedea imaginea globală este ne uităm la datele statistice. Iar aici lucrurile sunt cât se poate de clare: în prima jumătate a acestui an, investițiile făcute de Guvernul Dăncilă sunt duble față aceeași perioadă a Guvernului lui Iohannis, condus de Cioloș: 12,3 miliarde lei în semestrul I 2019, față de numai 6 miliarde în semestrul I 2016!
Comparați și alegeți în cunoștință de cauză la viitoarele alegeri!”, a fost mesajul lui Mihai Fifor de la PSD.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.