Instagram rezolvă cea mai mare problemă a platformei: care sunt schimbările radicale

13 mai 2020  |  08:00  |  👁 596 Vizualizari


Nivelul de agresivitatea de pe Instagram a crescut într-un ritm alarmant în ultimul an, dar oficialii platformei au găsit câteva soluții pentru a combate problema.

Manifestările de ură și bullying de pe Instagram au devenit de curând o constantă, într-o manieră similară cu situația de pe YouTube, Twitter și Facebook. Chiar dacă problema nu este la fel de gravă ca pe celelalte rețele de socializare, oficialii Instagram lucrează de ceva timp la găsirea unor soluții eficiente.

Printr-un comunicat al companiei deținute de Facebook, oficial Instagram au detaliat mai multe măsuri care vor fi implementate la nivel global în următoarele săptămâni. În primul rând, filtrarea comentariilor va fi semnificativ mai facilă. Dintr-un foc, vei putea șterge un șir de până la 25 de comentarii. Dacă cineva te supără, este mai ușor ca niciodată să blochezi sau restricționezi mai mulți urmăritori odată.

Ai selectat comentariile, le-ai șters și, opțional, poți bloca și toate conturile din spatele acelor cuvinte care te-au supărat. Ca referință, până acum, nu puteai decât să blochezi câte un singur cont o dată și să ștergi un singur comentari.

A doua opțiune interesantă care va fi disponibilă în curând este intitulată Pinned Comments. Ea face referire la comentarii ”bătute în cuie”, pe care le poți fixa în capătul de sus al listei de comentarii de la o postare, dacă te încântă.

Tot pentru a preveni transformarea contului tău de Instagram într-o sursă semnificativă de stres, vei putea pune restricții pe partea de etichetare și mențiuni cu referire la tine în postările altor persoane. O parte dintre aceste noi mecanisme sunt prezente pe Facebook, dar au fost adaptate la modul de funcționare al Instagram.

Ritmul de propagarea al schimbărilor nu va fi același în versiunile de Android și iPhone, dar după o perioadă, funcționalitatea ar trebui să fie identică, indiferent de platformă.

instagram

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.