Horoscop 8 martie 2023

8 martie 2023  |  05:50  |  👁 148 Vizualizari


Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt înțelepți când vine vorba de a lua decizii dificile. Astrele spun că te numeri printre zodiile norocoase. Intuiția ta nu te lasă la greu. Vei da dovată de maturitat eîn gândire, iar acest lucru te va situa pe o poziție superioară celorlalți. Ar trebui să începi să ai mai multă încredere în tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii sunt mofturoși și nemulțumiți. Astrele spun că te așteptai de la o altfel de surpriză de la partenerul de cuplu. Pare că nimic nu mai este pe placul tău.

S-ar putea ca între voi doi să apară conflicte, ar fi bine să încerci să le rezolvi din timp.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii trebuie să aibă mare grijă la sănătatea lor. Astrele spun că traversezi o perioadă mai tulbure. Ai nevoie să pui sănătatea pe primul loc pentru a te recupera. Lucrurile nu merg deloc în direcția în care ți-ai fi dorit. Fă pași mărunți și nu pune prea multă presiune asupra ta.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii din zodia Racului sunt sensibili, spune horoscopul zilei de 8 martie 2023. Astăzi te lași influențată cu ușurință de părerile celor din jur. S-ar putea să suferi din acest motiv. Problemele de imagine sunt cele care te afectează cel mai mult. Astrele spun că mai ai de lucrat o vreme la acest aspect. Ia atitudine în această privință.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc hotărâte și determinate. Astrele spun că pentru tine este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Te bucuri de multe reușit, iar acest lucru nu poate decât să-ți gâdile orgoliul. Ai șansa să strălucești și vei profita din plin de acest lucru, spune horoscopul zilei despre tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul zilei de 8 martie 2023 spune că nativi din zodia Fecioarei sunt norocoși. Astrele spun că primești o veste bună la locul de muncă. Un proiect mai vechi începe să-ți aducă roadele mult așteptate. S-ar putea să fie nevoie să faci câteva schimbări pe plan personal. Ai grijă la oamenii pe care îi alegi în viața ta.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele sunt zodii de aer atente la nevoile celor din jur. Astăzi ai tendința să-i pui pe ceilalți pe primul loc, spune horoscopul zilei. S-ar putea ca al final să rămâi dezamăgită de interesul pe care ceilalți ți-l acordă ție. Nu toți apropiații îți sunt cu adevărat prieteni. Vei trece printr-o dezamăgire pe plan personal.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii mai au multe de învățat, dar sunt pregătiți să facă acest pas. Astrele spun că te afli într-un punct de cotitură. Profesional pare că ești la limita răbdării. Stresul ți-a adus multe probleme de sănătate și nu mai ești dispusă să faci compromisuri. Este momentul pentru o decizie dură.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ, spune horoscopul zilei. Pare că te pierzi în gânduri, poate e vorba de o nouă pasiune în materie de bărbați. Ai mare grijă la cei pe care îi lași în viața ta. Dezamăgirile se țin lanț de viața ta în această perioadă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 8 martie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului ar trebui să învețe să-și deschidă inima. Astrele spun că intri în conflict cu câteva persoane din viața ta. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu vrei să-ți arăți sentimentele adevărate. Oamenii au obosit să încerce să ghicească.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii di zodia Vărsătorului s-ar putea să aibă probleme pe plan amoros. Partenerul de cuplu se simte neglijat. Pentru tine cariera este pe primul lco în această perioadă. E nevoie de un echilibru în relație, te stăuiește Astrology.com. Ai de luat o decizie importantă în această seară.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Horoscopul zilei de 8 martie 2023 spune că nativii din zodia Peștilor se simt iubiți. Astrele spun că ești în centrul atenției în această perioadă. Întreaga familie îți este alături, iar tu te bucuri de prezența celor dragi. Spre seară s-ar putea să primești și o surpriză din partea partenerului de viață.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.