El este Mădălin, polițistul care a murit la doar 37 de ani: sărise să-și ajute un prieten

1 septembrie 2023  |  07:34  |  👁 160 Vizualizari


Vestea morții lui Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, care a murit la doar 37 de ani, a produs un șoc în Poliția Română. Mădălin sărise să-și ajute un prieten, care intrase într-o fosă septică și nu mai ieșea la suprafață. Intrat să-și salveze prietenul, Mădălin a sfârșit prin a rămâne blocat alături de acesta în fosa septică.

Colegii poliţistului au transmis un mesaj de condoleanţe și au vorbit despre omul care a fost Mădălin, un polițist model și un tată care a lăsat în urmă 2 copii și o familie îndurerată.

„Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat.

Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat.

Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței”, au transmis oamenii legii.

Dumnezeu să îl ierte!”.

Cum s-a petrecut tragicul accident

În data de 23 august, Mădălin Zamfir și un prieten s-au deplasat către zona Rucăr, Sătic, pentru a rezolva o problemă gospodărească. Prietenul său își amenajase o fosă septică și a coborât în ea din motive care nu se cunosc exact. Văzând că după câteva minute amicul său nu dă niciun semn, Mădă și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Bărbatul coborâse la aproximativ 3 metri adâncime și polițiștul argeșean s-a dus să îl salveze, realizând că acesta și-a pierdut conștiința. Doar că și el a rămas blocat acolo.

Cineva a sunat la 112, un echipaj SMURD aflat în zona Rucăr, ajungând acolo în aproximativ 20 de minute. Cei doi bărbați au fost extrași din fosa respectivă.

Primul dintre ei a fost declarat decedat, în timp ce Mădălin a fost transportat de urgență cu un elicpter la un spital din Brașov. Din prima clipă, șansele sale au fost extrem de reduse… Specialiștii spun că fosa respectivă, proaspăt cimentată, a fost acoperită în noaptea de dinainte, iar materialele din care a fost construită au emenat gaze și au redus considerabil cantitatea de oxigen, pentru care cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.