Deputatul PSD Prahova Rodica Paraschiv, mesaj dur la adresa politistului care a omorat o fetita, pe trecerea pentru pietoni

14 ianuarie 2022  |  15:01  |  👁 60 Vizualizari


Deputatul PSD Prahova Rodica Paraschiv a avut o iesire dura la adresa politistului care a accidentat mortal doua minore, pe o trecere de pietoni din Capitala. In urma accidentului, una dintre fete, o copila de 13 ani, a murit.

Parlamentarul de Prahova s-a aratat extrem de revoltat de tragicul eveniment, iar in mesajul postat pe Facebook, Paraschiv solicita „masuri extrem de dure” in cazul agentului vinovat.

„O fetiță a murit, lovită de o autospecială a Poliției Române, pe trecerea de pietoni!

Este inadmisibil ca o persoană care reprezintă Poliția Română să aibă un asemenea comportament! Nu face deloc cinste uniformei, iar măsurile trebuie să fie extrem de dure în astfel de cazuri!

Se cere ca haina de polițist să fie respectată, dar sunt oameni în sistem care ei înșiși nu au niciun respect pentru uniforma pe care o poartă! Aceștia trebuie scoși din rândurile Poliției Române, dacă nu sunt capabili să înțeleagă obligațiile pe care le au față de cetățenii pe care trebuie să îi apere!

Adevărul trebuie să iasă la iveală, iar consecințele pentru cel ce a încălcat legea flagrant și extrem de grav să fie dintre cele mai dure!”, scrie Rodica Paraschiv.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.