Cu ce calități este înzestrat un copil, în funcție de ziua săptămânii în care s-a născut!

24 iunie 2020  |  05:56  |  👁 1092 Vizualizari


Ziua în care se naște un copil este ziua cea mai frumoasă din viața unei mame. Fie că este luni, miercuri sau duminică, această zi este binecuvântată pentru părinți. Iar astrologii spun că ea lasă o amprentă specială și asupra destinului celui mic. Iată cu ce calități este înzestrat un copil, în funcție de ziua lui de naștere.

Se spune despre copiii născuți luni că sunt silitori la școală, iar cei născuți duminica vor avea talent să cânte și să picteze. Ziua în care se naște un copil este protejată de o anumită conjunctură astrală care îi oferă celui mic daruri frumoase, trăsături distincte și calități deosebite. Iată cum este înzestrat un copil de către destin!

Copiii născuți într-o zi de luni
Astrologii spun că bebelușii care vin pe lume în prima zi a săptămânii sunt viguroși, robuști, sănătoși și plini de energie. Ei vor fi copii puternici din punct de vedere fizic, rezistenți la frig mai ales și la bolile iernii. De multe ori, copiii născuți luni încep să meargă mai devreme decât alți copii de vârsta lor și își uimesc părinții cu firea lor descurcăreață.

Sunt copii curioși, cărora le place mult să exploreze și să caute prin toate tainițele casei. Din orice obiect, ei fac o poveste interesantă și se pot juca singuri ore întregi pentru că au o imaginație bogată. Pe de altă parte, fac tot felul de trăznăi și se accidentează des, pentru că vor să descopere singuri cum funcționează diverse obiecte. Dar învață din fiecare pățanie și devin tot mai întreprinzători.

Copiii născuți marți
Marți este ziua lui Marte, astfel că toți copiii născuți în această zi sunt plini de energie, dinamici, amatori de sport și foarte îndrăzneți. Sunt copii veseli, care știu să se bucure de ce le oferă fiecare clipă, dar când suferă, suferă înzecit. Pe de altă parte sunt copii capricioși și ușor de influențat de cei care au limbile mieroase, pentru că micuții care s-au născut marți vor cel mai mult să fie adorați și iubiți.

Părinții trebuie să îi crească cu un set de reguli bine stabilite și să îi învețe de mici să își pondereze energia, să fie răbdători și să nu se lase păcăliți de primul lingușitor care le iese în cale. Acești copii au și tendința de a fi risipitori, așa că trebuie învățați să prețuiască banii și eforturile financiare ale părinților. Dar sunt copii onești și sinceri, care apreciază sfaturile bune și le place să învețe totul de la oamenii care îi iubesc.

Copiii veniți pe lume miercuri
Micuții zilei de miercuri sunt copii frumoși, deschiși, vorbăreți și foarte inteligenți. Au un simț al orientării foarte bun și nu doar în spațiu. Recunosc din instinct oamenii de valoare, își fac prieteni buni, care le seamănă, și profită de orice ocazie bună li se oferă, și la școală, și în familie. Sunt ageri, se grăbesc adesea să rezolve singuri tot felul de probleme și uneori se dau cu capul de pragul de sus. Dar învață repede până la ce limite pot ajunge.

Copiii zilei de miercuri sunt expresivi și nu își reprimă sentimentele. Ei știu ce vor în viață și fac tot posibilul să își convingă părinții că visurile lor merită împlinite. Învață bine la școală la aproape toate materiile, astfel că, în adolescență, se pot orienta către multe domenii. Dar cel mai mult îi atrage o meserie în care pot lucra direct cu oamenii și în care pot vedea imediat rezultatul muncii lor.

Cu ce calități este înzestrat un copil la naștere

Copiii zilelor de joi
În astrologie, joia este ziua lui Jupiter, unul dintre cele mai generoase și norocoase astre. Joia este ziua în care se adună oboseala după atâtea zile de muncă, dar este o zi norocoasă în care rezolvăm rapid problemele și ne bucurăm de vibrațiile benefice ale lui Jupiter. Copiii care vin pe lume joia, mai ales în timpul zilei, sunt carismatici, atrăgători, voioși și puși pe joacă. Sunt copii inventivi, care se bucură de fiecare zi cu soare și care au nevoie de mulți prieteni și de multă afecțiune.

Acești copii au de obicei și un talent anume, fie el artistic sau sportiv sau de altă natură, iar părinții trebuie să le ofere diverse oportunități și provocări pentru a descoperi ceea ce îi pasionează cu adevărat. La școală vor învăța bine dacă sunt într-un colectiv ambițios, unde se iau la întrecere cu ceilalți copii.

Copiii născuți vinerea
Oricine se naște vineri are parte de mult noroc în viață. Așa spune o vorbă din bătrâni, dar și astrologia confirmă acest lucru. Vineri este ziua lui Venus, un astru norocos, care aduce dragoste și beneficii mari celor pe care îi protejează. Iar copiii născuți vineri sunt protejați de Venus. Sunt copii talentați, deosebit de isteți, foarte atenți la detalii și cu o memorie incredibilă. Se numără întotdeauna printre cei mai buni la școală și nu învață pentru note, ci pentru curiozitatea lor.

Părinții trebuie să mai știe, totuși, că sunt copii orgolioși și sensibili pe care nu trebuie niciodată să îi jignească. Ei au nevoie de un mediu liniștit și armonios pentru a se dezvolta și au nevoie de foarte multă afecțiune. O familie mare, cu bunici și rude care sunt mereu în preajma lor reprezintă mediul perfect. Acești copii urăsc singurătatea și nu suportă prea bine timpul în care părinții lipsesc de acasă.

Copiii veniți pe lume sâmbăta
În această zi se nasc copii frumoși și delicați, care se transformă apoi în tineri atrăgători, cu mult noroc în dragoste. Sunt copii echilibrați, cu un zâmbet cald și o înțelegere profundă a lucrurilor, încă de la vârste mici. Instinctul îi ajută să aleagă între bine și rău și să se ferească singuri de pericole. Nu sunt copii îndrăzneți, dar sunt inteligenți și înțelepți când vine vorba de alegerile pe care le fac. De multe ori, părinții sunt surprinși de pasiunile și preferințele lor.

Pe de altă parte, acești copii sunt mereu cinstiți și urăsc minciuna și prefăcătoria. La școală au rolul de lideri și reușesc să îi împace pe toți, pentru că se poartă cât mai frumos cu toți colegii. Sunt foarte muncitori, când este vorba de interesele lor, dar mai delăsători când sunt împinși de la spate să facă ceva ce nu le place. Părinții trebuie să le ofere în egală măsură dragoste, răsfăț și disciplină, ca să nu ajungă prea leneși.

Copiii născuți duminica
Duminica este ziua Soarelui și este dăruită de astre cu multe vibrații benefice. Poate că nu este cea mai norocoasă zi, dar este cea mai armonioasă și emoțională. Nu este de mirare că cei care se nasc duminica sunt mai sensibili, mai emotivi și mai introvertiți. Ei au o intuiție extraordinară și simt imediat când părinții suferă, când apar probleme în familie sau când lucrurile nu merg în direcția cea bună. Sunt copii foarte atașați de părinți și suportă foarte greu perioadele lungi în care sunt neglijați.

Copiii care vin pe lume duminica au o imaginație bogată, au prieteni imaginari și foarte puțini prieteni reali. Ei preferă să-și petreacă timpul în familie, acasă, într-un mediu familiar. La școală, învață mult mai bine dacă le este drag de profesorii respectivi sau dacă unul dintre părinți se implică și face zi de zi lecțiile cu ei. Au nevoie de încurajare și de stimulare, prin proiecte creative, deoarece nu le place să învețe nimic pe de rost.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.