CORPUL ACTRIȚEI NAYA RIVERA, GĂSIT DUPĂ 6 ZILE DE CĂUTĂRI. MESAJELE PRIETENILOR DUPĂ AFLAREA VEȘTII

15 iulie 2020  |  07:51  |  👁 465 Vizualizari


Secția de poliție din sectorul Ventura a confirmat găsirea corpului actriței Naya Rivera, după 6 zile de căutări, în partea sudică a Lacului Piru din California, scrie USA Today.

Rivera, în vârstă de 33 ani, a dispărut după ce a închiriat o barcă pentru a merge în plimbare pe lac alături de fiul ei de 4 ani, Josey. Atunci când a fost găsit singur pe barcă, băiatul le-a spus polițiștilor că mama sa sărise în apă, însă nu a mai ieșit la suprafață.

După aflarea veștii, zeci de prieteni de-ai Nayei au publicat mesaje emoționante pe rețelele de socializare, inclusiv foști colegi de pe platourile de filmare “Glee”.

Lea Michele a optat a publice o poză alb-negru cu Rivera și Corey Monteith, ce a murit în urma cu exact 7 ani.

“Odihnește-te în pace, Naya. Ai fost o forță. Dragoste și pace familiei tale,” a scris Jane Lynch, ce a jucat rolul antrenoarei Sue Sylvester în “Glee”.

“Naya mea, Snixxx a mea, Bee a mea. Efectiv nu îmi pot imagina lumea asta fară tine,” a scris Kevin McHale. “Acum o săptămână vorbeam să fugim în Hawaii. Nu are nicio logică ce se întâmplă. Și stiu că nu va avea niciodată.”

“Cum îți poți exprima toată dragostea și respectul pentru cineva într-o singură postare? Cum poți rezuma un deceniu de prietenie și râsete doar prin cuvinte? Dacă ai fost prieten cu Naya Rivera, pur și simplu nu poți,” a scris actorul Chris Colfer, ce a interpretat rolul lui Kurt Hummel în serial. “Sclipirea și umorul ei nu aveau egal. Frumusețea și talentul ei erau de pe altă lume.”

Cântărețul Ricky Martin a trimis și el condoleanțe actriței, ce avea descendență portoricană. “Amintiri superbe boricua. RIP.”

“Pierderea e prea mare,” a scris actrița Viola Davis, ce a trimis condoleanțe familiei lui Rivera.

“Inima mea e alături de fiul, familia și prietenii Nayei Rivera,” a scris actrița Rose McGowan. “O actriță atât de talentată. Zboară liberă, frumoaso. Îmi pare rău că nu ai apucat să trăiești.”

Naya Rivera a devenit îndrăgită în întreaga lume după ce a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.