Bogdan Toader: PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale astfel încât banii economisiți să conducă la plata dublării alocațiilor

15 ianuarie 2020  |  09:48  |  👁 398 Vizualizari


Preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean a anunţat că PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale astfel încât banii economisiți să conducă la plata dublării alocațiilor.
Bogdan Toader susţine că există soluţii pentru identificarea fondurilor care să acopere majorarea alocaţiilor, dar că PNL a amânat legea în mod nejustificat.
„PSD va convoca o sesiune extraordinară a Camerei Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale astfel încât banii economisiți să conducă la plata dublării alocațiilor!
Desi Guvernul PNL nu pare să își dorească găsirea unor soluții, nevoile copiilor și părinții români trebuie să aibă prioritate! Soluții există și PSD luptă pentru implementarea acestora!
_____
Creșterea alocațiilor se prorogă, deși Klaus Iohannis a promulgat legea!
Bâjbâiala legislativă și indiferența față de nevoile românilor continuă în guvernarea PNL, ministrul Muncii anunțând clar și răspicat că vor găsi o soluție pentru plata dublării alocațiilor copiilor abia la rectificarea bugetară din vară.”, a scris Toader pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.