Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Parlamentarii de Prahova nu vor asigura cvorum la votarea noului Guvern

17 octombrie 2019  |  09:11  |  👁 78 Vizualizari


Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a explicat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, care este situația în rândul social-democraților prahoveni. “La votul pentru învestitura structurii viitoare a guvernului, ce va fi propusă de către premierul desemnat, Ludovic Orban, parlamentarii de Prahova nu vor asigura – alături de ceilalți colegi social democrați din țară – cvorumul în cadrul ședinței parlamentare care va avea loc în perioada următoare. Decizia aceasta a fost luată în cadrul ședinței din această săptămână a Comitetului Executiv al PSD Prahova, unde ne-am consultat cu reprezentanții din teritoriu ai partidului. Sunt sigur că, la ședința din Parlament în care va fi prezentată formula noului Executiv, nu vor exista trădări”, a precizat președintele PSD Prahova.
Pe de altă parte, Bogdan Toader a mai menționat, în privința alegerilor locale din vara lui 2020, că, până în luna decembrie a acestui an, vor avea loc analize la nivelul fiecărei localități din județul Prahova, astfel încât la finalul acestui an să fie stabilite numele candidaților pentru primăriile și consiliile locale.
Bogdan Toader va candida pentru a obține un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Prahova, funcție pe care o deține și în prezent, în urma alegerilor locale din anul 2016.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.