A fost lansat Samsung Galaxy Note 20

6 august 2020  |  15:10  |  👁 926 Vizualizari


Aşteptarea a luat sfârşit. Samsung a anunţat astăzi noile telefoane din seria Note 20. Vârful de gamă poartă denumirea de Ultra iar primele impresii cu telefonul au apărut deja. Telefonul impresionează cu schimbarea de design şi cu camera care reprezintă un progres faţă de seria S20. Însă punctul forte al tuturor telefoanelor din seria Note 20 este pixul inteligent S-Pen, care este de aproape 5 ori mai rapid ca până acum.

„Această ieşire a camerei este enormă!
Am fost la un pas să mă enervez din această cauză, dar apoi am realizat că se întâmpla asta pentru că telefonul în sine e mai subţire. Este cel mai important upgrade din ultima vreme. Dacă ai folosit un S-Pen, poate că ai fost surprins de răspunsul rapid şi senzaţia oferită. Dar cu acesta au scăzut timpul de răspuns de la 42 de milisecunde la 9 milisecunde”, spune Mrwhostheboss, un YouTuber popular.

„Este un display uşor curbat pe margini, ceva ce eu personal sper să nu mai vedem. Însă nu se poate nega că, chiar şi în timpul limitat pe care l-am avut cu telefonul, este probabil cel mai bun display existent pe orice smartphone. Preţul piperat pe care încă nu vi l-am spus. Dar acest telefon are un preţ de pornire de 1.300 de dolari”, spune şi Marques Brownlee.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.