WIMBLEDON 2021 – vezi ce românce vor intra astazi în competiție!

28 iunie 2021  |  06:20  |  👁 113 Vizualizari


Wimbledon 2021 a început! Fără Simona Halep, șansele ca România să aibă reprezentare în fazele superioare ale competiției sunt mici, însă dacă favoritele noastre vor lua „pas cu pas” fiecare meci, nimic nu este imposibil. Astăzi vor intra în luptă primele trei românce.

Prima jucătoare ce va itnra în „focurile” de la Wimbledon este Irina Begu. Aflată pe locul 79 în ierarhia mondială aceasta va da piept cu Katie Volynets – 199 WTA de la ora 15:30.

În continuare, Monica Niculescu se va întâlni cu Aryna Sabalenka de la ora 15:00 într-un meci în care căpitanul jucător al selecționatei noastre de FED Cup va pleca cu șansa a doua în virtutea calificării în turul secund de pe iarba londoneză.

În final, ultima sportivă ce va reprezenta astăzi România la Londra va fi Mihaela Buzărnescu. „Magic Magik” se va întâni cu Venus Williams de la ora 18:30, într-unul din ultimele dueluri programate pe terenul secund. În funcție de programul disputelor anterioare, meciul „tricolorei” ar putea începe chiar și după ora 20:00.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.