Vremea de 1 Mai 2022. Cum va fi vremea la mare și la munte de Ziua Muncii

28 aprilie 2022  |  05:08  |  👁 640 Vizualizari


Cei care vor petrece ziua liberă de 1 Mai la mare vor avea parte de o zi fără ploaie, dar cu vânt, iar temperaturile vor fi de 15 grade Celsius. În schimb, românii care vor merge la munte trebuie să se pregătească de averse, în special după-amiaza, potrivit prognozei meteo.

Vremea de 1 Mai la mare

Vremea pe litoral va fi „destul de bună”, iar meteorologii nu se așteaptă la ploi. „Va fi soare, însă trebuie atenție la îmbrăcăminte, pentru că vor fi aproximativ 15 grade Celsius și vom avea din când în când rafale de vânt.

Vântul va sufla cu aproximativ 30-40 km/h. „Per total, va fi o vreme plăcută, fără ploaie, dar trebuie să ne îmbrăcăm potrivit, ținând cont de rafalele de vânt din cursul zilei”, a spus el.

Vremea de 1 Mai la munte

Vremea la munte va fi ploioasă, dar și „schimbătoare”, pentru că va mai apărea și soarele. „La munte, ne așteptăm să avem parte de reprize de ploaie, mai ales după amiaza, dar va mai apărea și soarele”, a precizat meteorologul de serviciu al ANM. Acesta a menționat că în localitățile montane va fi frig, iar temperatura la Sinaia și la Predeal va fi în jurul valorilor de 8… 10 grade Celsius, motiv pentru care „trebuie să ne luăm îmbrăcăminte mai groasă”.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.