Vouchere de vacanţă pe card cu o valoare mai mare

17 septembrie 2019  |  09:54  |  👁 402 Vizualizari


Voucherele de vacanţă vor fi acordate pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie şi noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o valoare mai mare, de 2.080 de lei.
Anunțul a fost făcut de către Adrian Voican, vicepreşedinte al Federaţiei asociaţiilor de promovare turistică din Romania, care a participat, luni, la sediul Ministerului Turismului, la şedinţa Colegiului de Conducere al Consiliului Consultativ al Turismului.
,,Voucherele de vacanţă – pe care eu le consider un plan Marshall al turismului românesc – am cerut şi ministrulului Bogdan Trif (ministrul Turismului, n.r.) a promis că va consfinţi printr-o ordonanţă de urgenţă prelungirea aplicării lor dincolo de 2020, chiar pentru 5 sau 10 ani. Am mai stabilit că cele 4 luni de extrasezon care vor beneficia de vouchere cu valoare mai mare, respectiv 2080 lei, vor fi aprilie, mai, octombrie şi noiembrie. Şi că acordarea lor se va face pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie’, scrie Voican pe pagina sa de Facebook.
Potrivit unei platforme de rezervări hoteliere, un număr de 192.000 de nopţi plătite cu vouchere de vacanţă s-au înregistrat în sezonul de vară 2019, cu 269% mai mult decât anul trecut, în topul destinaţiilor fiind litoralul, Valea Prahovei, staţiunile balneare şi principalele oraşe din ţară, precizează Agerpres.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.