Viorel Moldovan: „Avem capacitatea să trecem de Politehnica Iași!”

15 ianuarie 2021  |  08:09  |  👁 483 Vizualizari


FC Petrolul va debuta oficial, în noul an, cu o confruntare în care va avea ca adversară o formație de prim-eșalon. „Lupii” și-au aflat, astăzi, rivala din Cupa României, iar FC Politehnica Iași, penultima clasată din Liga I, va veni pe „Ilie Oană”, pentru întâlnirea din optimile competiției.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” a comentat tragerea la sorți, spunând că este încrezător în șansele pe care echipa sa le are pentru a se califica în sferturile de finală. „Nu aveam preferințe înainte de tragerea la sorți! Nu luasem în calcul pe nimeni, în mod special, pentru că obiectivul nostru este acela de a merge cât mai departe. Vom întâlni o formație din primul eșalon, o echipă valoroasă, dar sunt convins că avem potențialul și capacitatea necesară pentru a câștiga această confruntare”, a afirmat Viorel Moldovan.

„Este bine că jucăm acasă și, în același timp, cred că va fi și prilejul potrivit pentru a vedea unde ne aflăm în acest moment. Vom avea timp, apoi, să pregătim și debutul în campionat, accederea în play-off fiind, evident, prioritatea noastră. Dar asta nu înseamnă că vom neglija Cupa României, o competiție pe care o respectăm și în care ne dorim să avem un parcurs cât mai lung”, a adăugat Viorel Moldovan.

Partida dintre FC Petrolul Ploiești și FC Politehnica Iași se va disputa pe „Ilie Oană”, în intervalul 9-11 februarie, programul exact urmând să fie stabilit în funcție de opțiunile deținătorilor de drepturi TV.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.