VIDEO – Primarul din Boldești-Scăeni face dezinfecția întregului oraș, pentru combaterea COVID-19

3 aprilie 2020  |  13:27  |  👁 4803 Vizualizari


În contextul declarării Stării de Uregență, autoritățile prahovene iau o serie de măsuri menite să reducă răspândirea COVID-19.

Amintim că primarul orașului Boldești-Scăeni, Constatin Bucuroiu, un om implicat în combaterea răspândirii coronavirus a îndemnat locuitorii să respecte îndrumările autorităților județene și centrale.

Citiți și Primarul orașului Boldești-Scăeni îndeamnă locuitorii la responsabilitate

Conducerea primăriei Boldești-Scăeni a început o amplă acțiune de dezinfectare a orașului, care va fi efectuată după spusele primarului, în mod constant, cât va fi nevoie.

,,După cum bine știți dezinfecția previne si combate virusul, din acest motiv angajații primăriei continua cu proceduri specifice, s-a procedat la dezinfecția trotuarelor, băncilor, intrărilor de bloc si nu numai. Acestea se vor face pe cat de des posibil.

Aveți grijă de igiena personală, spălați-va foarte des pe mâini. Aveți grijă să nu intrați în contact cu nimeni, iar din casă ieșiți doar dacă e neapărat nevoie să cumpărați sau sa mergeti la medic, iar când o faceți, păstrați distanţa fata de celelalte persoane.” spune Constantin Bucuroiu, primarul orașului Bodești-Scăeni.

Credit foto: AGERPRES

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.