Primarul orașului Boldești-Scăeni îndeamnă locuitorii la responsabilitate

19 martie 2020  |  16:42  |  👁 5388 Vizualizari


În contextul declarării Stării de Uregență, autoritățile prahovene iau o serie de măsuri menite să reducă răspândirea COVID-19.
Primarul orașului Boldești-Scăeni, Constatin Bucuroiu îndeamnă locuitorii să respecte îndrumările autorităților județene și centrale, prezentând de altfel și situația celor aflați pe raza orașului în autoizolare.

,,Stimați cetățeni ai orașului Boldești Scăieni doresc să vă informez în legătură cu epidemia cauzată de Covid-19, că pe raza orașului nostru până azi 18 martie 2020 ora 10:00, nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu acest virus.

S-a luat măsura de către DSP Prahova a autoizolării la domiciliu a 12 persoane, una din aceste persoane traversând cu bine perioada de 14 zile, ieșind din autoizolare, la această dată rămânând în autoizolare 11 persoane.

Toate aceste persoane au fost autoizolate la domiciliu, ca urmare a faptului că au revenit în țară din zone contaminate cu peste 500 cazuri de coronavirus, fie sunt persoane care locuiesc în aceeași gospodărie cu persoanele obligate să se autoizoleze.

Toate aceste persoane aflate în autoizolare pe raza orașului Boldești-Scăieni pot realiza o comunicare cu Primăria orașului, pentru informări sau anumite solicitări la telefoanele: 0244.211363 (fax) 0244.211275 și Centrul Județean de Coordonare și conducere a intervenției ISU Prahova telefon 0244.541438 sau Direcția de Sănătate publică Prahova, telefon 0745633 707.

În continuare vă rugăm să respectați toate hotărârile și dispozițiile adoptate la nivel central si local si sa părăsiți domiciliul numai in cazuri absolut necesare si justificate.” se arată în comunicatul de presă al primăriei Boldești-Scăeni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.